Mikor kapjuk meg a macika ösztöndíjat?
Figyelt kérdés
mert a határidő holnapután, azaz 28.-án lejár...
nálunk még senki nem kapta meg.
lehet h csúsznak vele?
2010. febr. 24. 19:15
41/49 anonim válasza:
Nekem meg még mindig nem hozta, sőt barátnőmnek is járna és neki sem hozta!!!
Ui.: köszi az infót !
Esetleg Balassagyarmaton vagy Szécsényben megkapta már valaki?
43/49 anonim válasza:
Én baranyai vagyok, bankszámlára kértem az utalást, és még nem kaptam semmit. A testvérem viszont ma megkapta postáról az értesÍtőt, hogy pénzküldeménye van. Az összeget nem tudom. Lehet hogy akkor én nem kapom? Viszont értesítőt sem küldtek, hogy nem nyertes a pályázatom.
44/49 A kérdező kommentje:
nekem is meghozta ma reggel a postás.:D
2010. márc. 19. 14:14
45/49 anonim válasza:
Én 40 ezret kaptam de a barátom 30-at!Ez miért van?Hogyan tesznek különbséget?
46/49 anonim válasza:
Az a különbség hogy az egyik szakközépiskolai támogatás /40000/ a másik szakmunkásképző támogatás /30000/
47/49 anonim válasza:
Van még valaki aki nem kaptam meg? (Rajtam kívül..) Tuti, hogy mindenki kap értesítőt, aki nem nyertes?
48/49 anonim válasza:
Írtam nekik üzenetet és válaszoltak, hogy még sokan azért nem kapták meg, mert gond volt az otp-vel, és akiknek oda utalták, visszaküldte a rendszer hozzájuk a pénzt. Ma utalták el megint az otp-nek, és elvileg 1-2 nap és megjön a pénz:)
49/49 anonim válasza:
Nálunk még most sem kapta meg senki, azaz nem jött még meg senkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!