Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mikor kapjuk meg a macika...

Mikor kapjuk meg a macika ösztöndíjat?

Figyelt kérdés

mert a határidő holnapután, azaz 28.-án lejár...

nálunk még senki nem kapta meg.

lehet h csúsznak vele?

2010. febr. 24. 19:15
1 2 3 4 5
 11/49 anonim válasza:
Szia!A rokonom felhívta őket és azt mondták hogy március 15-ig el fogják utalni!Hát remélem hogy nem csökkentik le az összeget!:) puszzii
2010. márc. 5. 14:30
 12/49 A kérdező kommentje:
hu nagyon köszi.:) akkor az jövö hét valszeg, mert 15.e az utána lévő hétfő...:D pont jókor jönne, mert jövö héten szülinapom lesz.:)pussz.
2010. márc. 5. 15:11
 13/49 anonim válasza:
Valakinél vmi fejlemény?Én hívtam őket,de nem vették fel.
2010. márc. 13. 03:01
 14/49 anonim válasza:
most nemazért de össze wissza tájékoztatnak minekt arról hogy megkapjuk ekkora meg akkor és mindíg az lessz a vége hogy senki nemkapta még meg..szerintem az lenne a legjobb ha "feljelentenék"őket v vlmi olyan úton elintézni h tuti megkapjuk:S véleményekre kíváncsi vagyok!
2010. márc. 13. 08:08
 15/49 A kérdező kommentje:

hát, mi is probálkoztunk már telefonálni nem egyszer, de foglalt volt folyamatosan...

nemtudom h mi lehet, de az új "határidő" 15.-e volt...

2010. márc. 13. 08:17
 16/49 anonim válasza:
ez a baj..hogy mindíg csúsznak wele:S... kicsit unalmas már, de mit kéne tenni én 1* erre a címre írtam levelet: info@macika.hu és küldtek is wálaszt ..h március elején küldik..de nemjött ha gondolod próáblj te is küdeni emailt..:) sok sikert!
2010. márc. 13. 11:07
 17/49 anonim válasza:
Én örülök neki ha kapok és sztem nincs oka senkinek sem felháborodni a késés miatt. Ez egy olyan juttatás ami egyedülálló európában és az ország helyzetét elnézve máshová kell a pénz.Csak mondjuk akkor írnák ki,hogy nincs pénz és ne is várjátok. Aztán erre lenne nagy felháborodás,a helyükbe én se tenném.
2010. márc. 13. 15:52
 18/49 anonim válasza:

A feljelentés szerintem sem jó ötlet.

Amúgy most már kezdek elbizonytalanodni, hogy valaha is megkapjuk azt a pénzt. Tudtok egyáltalán vkit, aki kapott értesítőt, hogy nem kappénzt? Nem lehet, hogy idén egyszerűen csak elmarad, és kész? Mondjuk sajnálnám...

Ez a késés meg nagyon rossz helyzeteket tud szülnni, mert a főbérlőmbek hiába mondom,hogy bocsi, csúsznak, és hát számítottam erre a pénzre.

Akkor inkább írják ki, hogy május végén küldik ki, és ha hamarabb megjön a pénz, csak örülhetünk.

2010. márc. 13. 19:35
 19/49 anonim válasza:
Igen érkezett az 1-ik ismerősömnek levél hogy wisszautasították a kérelmet:S és am meg igazad wan
2010. márc. 13. 22:07
 20/49 A kérdező kommentje:

nekem is ez a bajom, hogy még csak nem is értesítik az embert h mikorra várja. "2 hetet késik" "március elején utalják" "március 15.ig utalják"...ez mind szép és jó, de még mindig semmi...

amugy meg sztem a legnagyobb oka a felháborodásnak h nem tud senki semmit...és h valamilyen úton módon mindig foglaltat jelez a telefon...

2010. márc. 14. 09:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!