Mikor kapjuk meg a macika ösztöndíjat?
Figyelt kérdés
mert a határidő holnapután, azaz 28.-án lejár...
nálunk még senki nem kapta meg.
lehet h csúsznak vele?
2010. febr. 24. 19:15
31/49 A kérdező kommentje:
köszi. legyen így:)
am nem pécsi vagyok, de közel...
2010. márc. 17. 15:23
32/49 anonim válasza:
Ma van 18.-a. Az-az ma van a második nap, és nekem még mindig nem jött. Van akinek megjött?
33/49 anonim válasza:
még nekem sem de szerintem holnap megkapjuk:S remélem:D
34/49 anonim válasza:
Sziasztok! Én meg kaptam a macika ösztöndíjat 03.16.-án,mivel én a bankszámlámra kértem a pénzt.Aki postai úton igényelte az egy kicsit későn kapja meg.
De szerintem holnap már megkapjátok.
És az egész összeget küldik.
35/49 anonim válasza:
Köszi szépen hogy írtál!Most egy kis örömöt okoztál!
36/49 anonim válasza:
Szívesen!Örülök, hogy örülsz!
37/49 A kérdező kommentje:
nagyon köszi h írtál, nekem már nagyon kéne az a pénz, és alig várom h megküldjék... mostmeg azon kezdtem el parázni h ugye megkapom.:D
2010. márc. 18. 18:12
38/49 anonim válasza:
Szerintem ha én megkaptam, de amúgy minden kártyás megkapta akkor ti is meg fogjátok kapni.
39/49 anonim válasza:
Gratulálok annak aki megkapta, nekem még nem küldték, remélem holnap reggel csipog a telefon, hogy utaltak a számlámra..:)
40/49 anonim válasza:
Ma hozta a postás a pénzt!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!