Ti mikor döntöttétek el, hogy milyen irányban tanultok tovább?
Figyelt kérdés
2015. máj. 13. 22:38
3/8 anonim válasza:
Nem tudom pontosan, mert már általános iskola alsós koromtól kezdve 2 lehetséges elképzelésem volt, valamikor felsőben halványult el az egyik, és lett a másik, de nem egy konkrét döntés volt, hanem egy folyamat.
4/8 anonim válasza:
11. és 12. közötti nyáron. 9-től kezdve vegyész akartam lenni, de 11-ben megcsináltam az info emeltet, és nyáron igazából meggyőztek, hogy ha már úgy is ennyire megy meg minden, akkor menjek mérnökinfóra. A kémiát meg amúgy tanulni kellett volna, amit meg nem szeretek (mármint, hogy az érettségire kellett volna tanulni). Ja meg több pont is kellett volna.
5/8 anonim válasza:
Még ma sem tudom. 50 éve tanulok, (40 éve munka mellett) és még mindig vannak izgalmas célok.
6/8 Tom Benko válasza:
Öt évesen. Azóta csak egy egészen picit változtattam.
7/8 anonim válasza:
Többször is ilyen döntés előtt álltam, mint a legtöbben. Nem az idő a fontos, hanem a helyzet, a körülmény. A "mikor" függjön attól inkább, hogy megjelenik-e vagy sem a "hogyan" döntsek, mi alapján. :)
8/8 anonim válasza:
Az irányt azt 10. végén döntöttem el, amikor be kellett adnom az emelt tantárgyas papírt, hogy hova megyek. Ekkor már körvonalazódott, de csak 12. közepén döntöttem el hogy konkrétan hová menjek. Kell rajta gondolkozni, de nem szabad elsietni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!