Ti mikor döntöttétek el, mi lesz a választott érettségi tárgyatok?
Főleg olyanokra gondolok, akik tovább is tanultak (egyetemre/főiskolára).
Én most vagyok 11.-es, hamarosan előrehozottat fogok tenni informatikából, de nem tudom, hogy ez lesz-e a választottam. Ilyenkor már kéne tudnom?
(Műszaki pályára készülök, és szeretnék mindenképp 1 emeltet, hogy jó eséllyel induljak, műszakira pedig ugye 5 tantárgy jöhet szóba: informatika - ez a valószínű; matematika; fizika; biológia, kémia. Ezek közül szerintetek melyik az egyszerűbb?)
Jujj, bocsánat, visszaolvasva rájöttem, hogy tényleg rosszul kérdeztem.. :S
Újrafogalmazva: mikor döntöttétek el, hogy miből tesztek EMELT szintűt? (Valószínűleg azért neveztem -tévesen- választottnak, mivel nekem a matematikán kívül mindegyik olyan tantárgy jöhet szóba emeltként, ami nem tartozik a kötelezők közé.)
A lányom az érettségi jelentkezés reggelén...
Azt tudtuk, hogy a választottja nyelv lesz, és abból fog emeltezni is. Németet 12 éve tanul, írásban jobb belőle, megszólalni utál. Angolt négy éve tanul, szóban jobb. Mindkettőből első próbálkozásra meglett a nyelvvizsga. Az angoltanár nem javasolta az emeltet, a német igen. Nsná h angol lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!