Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan döntöttétek el mit tanuljatok érettségi után?
egyszerűen
azt választottam, ami érdekel
Ha érettségi után lövésed nincs mit tanulj, akkor inkább semmit!
Már rég ki kellett volna alakuljon az érdeklődési köröd! Bakker!
Menjél el te is valami büfé szakra. pl Média manager! Vagy Művelődés szervező, vagy valami ilyenre.
Tudod mért hívják büfé szaknak? Mert ha óra helyett a büfében ülsz a haverokkal és röhögcséltek, még akkor is el tudod végezni.
Nézd meg hogy mihez van kedved és tehetséged!
Mi az amit ingyen is szívesen csinálsz!
És ha még fizetnek is érte akkor az hab a tortán!
Abba az irányba menj!
Viszont ebben az irányban nézd meg hogy melyik az a szakma ahol legjobbak a lehetőségek!
hát valamit kellett, mert dolgozni nem akartam, úgyhogy sikerült olyan helyre mennem, ahol elbasztam 1,5 évet a semmire :DD
most 2. próbálkozásra amit választottam, arról úgy érzem, hogy ebben van lehetőség (családi vállalkozás miatt, meg amúgy is(mezőgazdaság)), és talán tényleg ez lehet, ami érdekelhet picit. de majd szeptembertől derül csak ki igazán.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!