Igazságos ez a "zsarolás"?
Na az én anyám elrendezné ezt a tanárt asszem :D
Szólj a szüleidnek ,mert ilyen nincs!!!!!!!
Szerintem ne ellenkezz vele.Lehet ,hogy baromi rosz lesz bemenni mondjuk szüleid be tudnak vinni? bemész odaadod neki az üres papírt a neveddel és legalább a többiek nem kapnak egyest.Így nem lehet semmi baja.
Hogyha ellenkezel és fellépsz ellene akkor meg egész évben fog szívatni és valószinüleg a többi tanár is mert elmondják egymásnak és akkor ezt az osztályt szívassuk nyugodtan.
Undorító ami egyes helyeken megy:S
Hiába igazgató-helyettes. Annál inkább ügyelnie kellene a szabályokra!
A szüleid tudnának csak segíteni. Persze nem veszekedve, támadó hangnemben, hanem a kompromisszumot keresve. De határozottan fel kell lépni az ilyen önkényeskedés ellen!
Utolsónak: Ne röhögtesd ki magad! Mutass egy jogszabályt, ami erre vonatkozik!
A kérdezőnek: Ha jól értelmeztem, tulajdonképpen csak az összefoglaló óráról maradtál le, tehát a tananyagot az elejétől a végéig hallottad. Mi akkor a probléma? Tanulni betegen is lehet (feltéve, ha nem lázas vagy). Az pedig, hogy bemenj a suliba 45 percre, szerintem nem megterhelő. Ha másnem, a békesség, és a jövőbeni jó kapcsolatotok érdekében.
Persze a másik két lánynak nem adhat egyest azért, mert nem mész be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!