Ez igazságos vagy sem?
12.-es tanuló vagyok, idén érettségizek. Mivel 6 osztályos gimnáziumba járok, ezért némely tantárgyat előbb befejeztünk, mint az évfolyamtársaink. Például egy 4 éves gimnáziumban még utolsó évben is van biológia, de mi azt már 11.-ben befejeztük. Én emelt érettségire való előkészítőre is járok, ezért heti 2 órában még tanulom a biológiát.
Most ősszel előrehozott emelt érettségit fogok csinálni, és a biológia tanárom azt mondta, hogy osztályozó vizsgát kell tennem biológiából, de ezzel én nem értek egyet.
Mivel én már 11.-ben befejeztem a biológia tanulást, megtanultam a gimnáziumi anyagot, ezért nem értem, hogy most tulajdonképpen miért is kell osztályozó vizsgát csinálnom ? Ti erről mit gondoltok ?
Én nem értem, miért kellene különbözetizned, ha már elsajátítottad a tananyagot. Pedig én is középiskolai tanár vagyok. Mindenesetre az a legtisztább, ha megkérdezed a tanárodat, hogy mi az oka ennek.
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!