Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A közösségi munkát meg lehet-e...

Veronika 1996 kérdése:

A közösségi munkát meg lehet-e csinálni csak korrepetálásból?

Figyelt kérdés
Semmi tájékoztatást nem kaptunk erről, csak annyit mondtad, hogy lehetséges korrepetálással órákat szerezni. Második félévre terveztem, hogy több embert is korrepetálok, meg is tettem, már szinte kész van a . Azonban a tájékoztatón (amit így 11.ben kapunk meg, év vége felé) azt mondta a tanár, aki intézi, hogy nem csinálhatom meg az egészet korrepetálásból, mert ez tapasztalat szerzésre van. Szerintem viszont törvény szerint meg lehet belőle csinálni. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm, és azt is, hogy végigolvastátok ezt a kisregényt. :))

2015. máj. 7. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom, hogy segítségedre lesz-e a válasz, de a fiam is egy helyen (egy közösségi rádiónál hangtechnikusként) töltötte le az 50 órát. Neki nem mondták, hogy nem lehet egy helyen letölteni...

A helyedben az iskolában, ahová jársz megkérdeznék más tanárt is, illetve megnézném a jogszabályi hatterét, hogy felkészült legyek kérdések-válaszok esetére :)!

2015. máj. 7. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:
A törvény nem szabályozza, helyileg szabályozhatják. De akkor le kell, hogy írva legyen az iskola valamelyik dokumentumába, csak arra hivatkozhatnak (házirend, pedagógiai program, esetleg Szervezeti és Működési Szabályzat).
2015. máj. 7. 21:34
 3/4 anonim ***** válasza:

...egy-két cikket találsz erről az alábbi oldalon:

[link]

(első voltam ismét :)

2015. máj. 7. 21:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. :))
2015. máj. 7. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!