Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az NKE-n milyen a közösségi...

Az NKE-n milyen a közösségi élet? Főleg a KTK érdekel.

Figyelt kérdés
Illetve mi a véleménye az egyetemről, képzésről annak, aki oda jár? Azért kérdezem,mert én is oda jelentkeztem első helyre, de rólam tudni kell, hogy nagyon humán beállítottságú vagyok. Rengeteget olvasok, színházba, moziba is nagyon sokat járok, verseket írok stb. és nem tudom mennyire találnék ott hozzám hasonló embereket. Egyébként ahogy én utánanéztem, nekem tetszik végül is, meg eltudom magam képzelni ott, csak mondjuk egy szabad bölcsészeti/ művészeti képzésen jobban érezném magam, de a későbbi megélhetést is figyelembe kell venni, és úgy gondoltam, hogy inkább szerzek egy viszonylag piacképes diplomát, és utána foglalkoznék mellette mással is. :/
2015. febr. 28. 19:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!