Sikerült már valakinek az 50 óra közösségi szolgálatot megoldani lefizetéssel?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy mennyire működik az állam kidolgozott rendszere. Ha van ilyen, írjon privátot!2015. márc. 26. 18:23
1/7 anonim válasza:
Szánalmas aki ilyet is pénzzel próbál elintézni. Biztos lehetne de ez akkor is szánalmas.
2/7 anonim válasza:
Nem lefizetéssel, hanem ingyen! Nyári munkára ide a polgármesteri hivatalba megyek (falun lakok, anyu ismeri a polgármestert) és mondta hogy kitöltögeti nekem.
3/7 anonim válasza:
Mármint nem anyu, hanem a polgármester :D
4/7 anonim válasza:
Apám cégénél "dolgozom" le az 50 órát... Még a cég székhelyén sem voltam soha.. ugyan már:D
5/7 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha nekem is könnyen menne, nemtudom hogy tudok-e találni valami helyet ahol egy ötezresért kitöltik a naplót :D
2015. aug. 19. 15:55
6/7 anonim válasza:
4-es, milyen cége van apádnak? Üzleti vállalkozás nem lehet fogadószervezet, kizárólag nonprofit!
7/7 anonim válasza:
A suliban ismeri az igazgatot, meg az egyetem a fenntartoja a sulinknak ezert onnan is sok mindenkit es siman kotottek szerzodest vele! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!