Mennyi az esélye, hogy a felvételin néhány minimumponthatárt lejjebb visznek?
Így túlélve a tegnapi magyar- és a mai matekérettségit, elgondolkoztam azon, hogy vajon kinek lesz 400-420 pontja (gondolok itt azoknak akik nem dupláznak).
Gimiben végig kitűnő voltam, mindig tanultam. Előző évi matek érettségiket is megoldottam (tanár felügyelete mellett, és ő is javította ki), és csak majdnem mindegyik 90% fölötti lett. Most meg már van fent neten nem hivatalos megoldókulcs, az alapján örülhetek egy 70%-nak... Hogy is van ez? Miért jó szívatni a diákságot? Jobb kérdés: miért pont velünk kezdik?
Ráadásul: zéró térgeometria, zéró koordinátageometria... Pont amire általában a legtöbbet készül az ember... Helyette csak statisztika, valószínűségszámítás, kombinatorika és százalékszámítás.. Hihetetlen.
Gyógyszerészetre akarok menni, ott 400 a minimumponthatár, de ha nem írok legalább 80-as emelt bioszt és kémiát, akkor nem is álmodhatok róla... Eddig nem a duplázás volt a cél..
Vélemények? Van esély arra, hogy lejjebb viszik a minimumponthatárt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!