Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Erettsegizok, hogy erzitek...

Erettsegizok, hogy erzitek magatokat igy tul a matekon?

Figyelt kérdés

Szerintem botranyos volt.... :(

45percessel meg gond sem volt...de a 135..!

2015. máj. 5. 11:23
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

Jól jellemezte az egész országot: egy botrányos, logikátlan, felépítésében silány, kibszós sz@r volt.

Annyira nem lett rossz, de előző 10 évi feladatokat tekintve felháborító.

2015. máj. 5. 11:39
 2/7 anonim ***** válasza:
25%

Nem volt egetverő,nem emlékszem pontosan,de azért,hogy 2 számot egy harmadikból vonjak ki csináljak belőle százalékot amit egy diagramba teszek (3 adatot) azért 3-4-5 pont?!

Ott lehet szinte összekaparni 25 pontot ahol nem is álmodja sok ember.

4 pont egy forgáskúp térfogat kiszámolásáért?

Amikor csak egy magasságot kellett hozzá számolni?

Ez már ~ 7-9 pont,és ez csak 1-1 feladat a,c pontjai voltak...

"paraszti logikával" is megcsinálható volt ,persze aki nem ismerte a képleteket (mint én sem a legtöbbet) annak függvénytábla lapozás.

2015. máj. 5. 11:40
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
#2 ezek szerint te nem töltöttél még ki előtte egy faladatsort sem... ezek mindig is annyi pontot értek.
2015. máj. 5. 11:45
 4/7 anonim válasza:
Az elso resze szerintem rendben volt viszont a masodiknal csak fogtam a fejem h ez mi?! egy jo 20 percig azt se tudtam h alljak hozza.. teljesen lesokkoltam. majdnem kirohantam a terembol olyan ideges voltam.. miutan kijottem a sulibol vegigbogtem a buszmegalloig az utat. nem hivtam fel senkit akinek megigertem mert szegyellem magam, h nem ugy sikerult ahogy szamitottam. de azota mar elujsagoltam. nagyot csalodtam magamban vagy talan inkabb az erettsegiben. jelenleg padlon vagyok, nagyon sokat keszultem ra es lofazst se ert. eljen!
2015. máj. 5. 11:48
 5/7 TamásTóth ***** válasza:
#3 Igen mindig is voltak ilyenek benne és a középszint mindig is annyira egyszerű volt, hogy ha tudtad használni a függvénytáblát, akkor nem lehetett megbukni.
2015. máj. 5. 11:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Semmi felháborító nem volt benne. Aki mindig rendszeresen készült, az simán megírta.
2015. máj. 5. 12:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Tényleg semmi olyat nem találtam benne, ami az alap tananyagban nem lett volna benne. Szóval csak normálisan fel kellett rá készülni. Én alapból jó vagyok a matek logikai részéből, felismerni a dolgokat nem volt nehéz, azután meg csak az ismert képletek/megoldási módszerek alkalmazása volt. Valójában ennél könnyebb feladatsor lett volna a felháborító, mert még én is elég jól megírtam úgy, hogy előtte jó ha 1-2x átnéztem az egész tananyagot, a többit a függvénytáblázatból szedtem ki.
2015. máj. 5. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!