Mi értelme van a történelemnek?
Már bocs, de én nem vagyok kíváncsi arra, hogy Krisztus előtt több ezer évvel a Józsika meg a Pannika mit csinált, ennek ellenére rám kényszerítik, hogy tanuljam meg. Szerintük egy kicsit is érdekli ez a mai fiatalokat? Akit érdekel, az tanulja meg, járjon utána szabadidejében, de a töri órák helyett lehetne akár matematika vagy nyelvtan, amit hasznosítani is tudunk az életben. Mi a véleményetek erről?
15/f
Egyetemistaként egy kettest hoztam össze töriből, de nem azért, mert minden este akár csak 1 órát is tanultam volna a törire, hanem azért, mert teljesen figyelmen kívül hagytam azt a tárgyat, és inkább arra tanultam, ami érdekelt, és amivel foglalkozni fogok. Tudom, hogy nagyon nehéz megérteni a magad nullához közeli agykapacitásával, de próbálj meg valahonnan összevakarni egy kis logikát.
Kérdező, a lényeget megérted. Sajnos akadnak az interneten olyan idióták, mint ez a 70%-os aki kivétel nélkül mindenkinek beszól, meg legyökerezi, de az ilyenekkel nem kell foglalkozni, ha nem veszed őket észre, előbb-utóbb abbahagyják a pattogást :).
Ha nem érdekel a töri, ne tanuld, csak olyan szinten, hogy sikerüljön a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!