Mi értelme van a történelemnek?
Már bocs, de én nem vagyok kíváncsi arra, hogy Krisztus előtt több ezer évvel a Józsika meg a Pannika mit csinált, ennek ellenére rám kényszerítik, hogy tanuljam meg. Szerintük egy kicsit is érdekli ez a mai fiatalokat? Akit érdekel, az tanulja meg, járjon utána szabadidejében, de a töri órák helyett lehetne akár matematika vagy nyelvtan, amit hasznosítani is tudunk az életben. Mi a véleményetek erről?
15/f
Nyugi én is utálom a történelmet. Irtózok tőle, szó szerint rosszul vagyok, egyes töri órától. Nem is érdekel.
Matekból gyenge vagyok, de szívesen ülnék inkább ott.
Uh kérdező...
A töri kb a legfontosabb, ismernünk kell a múltat, hogy az emberiség ne követhesse el még egyszer ugyanazokat a hibákat.
Te is, ha kiskorodban megégeted magad, utána tudni fogod, hogy nem szabad a tűzbe nyúlni. Hát ezt nem csak egy ember életéről lehet elmondani, hanem az egész emberi faj életéről.
(Mielőtt azt hinnéd, én sem szerettem magolni az évszámokat, és anno a töri volt nekem a legnehezebb érettségin, de attól még amit írtam, azt úgy gondolom.)
tökéletesen egyet értek veled kérdező (már rég kinőttem az iskolapadból), de soha nem fért az én fejembe sem, minek ennyi szar fals információt észben tartani
egy 2-es bőven elég töriből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!