SOS! Keresek egy könyvet pdf/ebook-ént a húgomnak érettségire. Hol találhatnám meg?
Amiről szó lenne: dr. Boronkai Szabolcs érettségi témakörök vázlata történelemből
Nem találom ebook-ként, csak könyvként lehet megrendelni. Végigjártam a környéken az összes könyvesboltot - elfogyott, a netes megrendeléssel meg már késő lenne.
Nem lett meg a nyelvvizsgája és most jött rá az angyalom, hogy nagyon kéne neki a jó töri érettségi, mert beszámíthatja pontként a felvételinél. Jó volt töriből gimiben, de nagyon kéne ez, -vagy ilyen típusú anyag összefoglaló amivel át tudná venni még egyszer.
Előre is köszönöm!
(Bocsánat, ha rossz kategóriába írtam.)
Mi az, hogy most jött rá, hogy beszámíthatja??? Eddig nem tudta, hogy két érettségi tárgy kell a felvételihez??? Akkor eddig mire készült? :O
Egyébként ez a könyv sokat nem segít az írásbelihez... a szóbeliig meg még meg tudod venni.
Nem értem a problémát. Itt írja is, hol van még készleten:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!