Nagyon félek az érettségitől, valami tipp, vagy biztatás?
Van: Ne félj!
A matektól igazán nem kell tartanod. Józan paraszti ésszel össze lehet hozni egy 3-ast. Nézegesd a tipusfeladatokat, sokkal egyszerűbb a matek érettségi, mint amit effektíve tanítottak a gimiben.
Csinálj meg egy korábbi matek érettségit és nem fogsz félni.
A 25% eléréséhez kb. nem kell több tudás mint ahhoz hogy ide ki tudj írni egy kérdést :D
Tényleg nem kell tőle félni. Én is nagyon beparáztam tőle, utólag belegondolva értelme sem volt. Nekem töri volt a mumus tárgy és sikerült szóbelin kihúznom azt a tételt, amit ki se dolgoztam, órán se jutottunk el odáig és konzultáción se voltam ott. A kiadott forrásokból, meg az atlaszból viszont sikerült úgy összehoznom, hogy ötös lettem belőle.
Mateknál a függvénytábla óriási mankó, ha használni tudod. Én a helyedben párszor belenéznék még, hogy tudjam, mi van benne és nagyjából hol kell keresnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!