Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Puskaztatok erettsegin?...

Puskaztatok erettsegin? Vannak tuti modszereitek? Meseljetek!

Figyelt kérdés

2015. márc. 11. 21:45
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Nincsenek tuti módszerek.
2015. márc. 11. 22:10
 2/25 anonim ***** válasza:
82%
Én sem. Tanulj.
2015. márc. 11. 22:11
 3/25 anonim ***** válasza:
85%

Érettségin nem lehet puskázni, mert kivágnak, mint ...

Az írásbelin nincs értelme, mert abszút vegyes feladatok, a világon nincs akkora puska, hogy azt mind lefedné, a használható segédeszközök (függvénytábla, atlasz, források) pedig szinte garantálják, hogy ne lehessen megbukni. A szóbelin meg, ahol ott ül veled szemben az egész bizottság, köztük egy idegen, na ott próbálj meg puskázni!

2015. márc. 11. 22:12
 4/25 anonim ***** válasza:
90%
Puskázz az agyadból. Tuti módszer.
2015. márc. 11. 23:05
 5/25 anonim ***** válasza:
67%
aki érettségin megbukik az el se tudott volna jutni 12be...
2015. márc. 12. 01:29
 6/25 anonim ***** válasza:
93%

A harmadik jól mondta. Írásbelin válogatott feladatok vannak amik lefedik a teljes középiskolai tananyagot. Erre szinte lehetetlen puskát csinálni.

Egy barátomnak sikerült egy picit csalnia. Kettő telefont vitt be érettségire, az egyiket kirakta a tanári padra. Majd amikor kiment wc-re, onnan hívta fel a barátnőjét és kért telefonos segítséget.

De számolj azzal hogy ha lebuksz, akkor kivágnak mint macskát szarni és az összes tanár szemében el fogod kaszálni magadat.

Szóbelin pedig szintén ez a helyzet. X tantárgyból van huszonakárhány tétel amik a teljes középiskolai tananyagot lefedik. Illetve egyszerre 5 vizsgázó van bent, erre az 5 vizsgázóra jut annyi tanár és bizottsági tag, amennyivel egy katonai szakaszt is meg lehet tölteni. Ott már tényleg lehetetlenség puskázni.

2015. márc. 12. 12:00
 7/25 anonim válasza:
78%

Az érettségi a középiskolai tanulmányaidra épül,nem tudhatod, hogy mit fognak kérdezni.

DE én pl. pár szót írtam ki bioszra, fogalmak és pont benne volt. Lehet gáz de én betettem egy tisztási betétet rá egy lapot amikre a fogalmakat írtam és ráragasztottam a betétreXDXD. Kimentem a mosdóba de csak 1x!! és elolvastam mindent, de semmi feltűnés nélkül, és siettem is, de ki kísérnek amúgy is. Amikor visszamentem a terembe nem röhögtem vagy ilyesmi és sose mondtam el senkinek sem, ez nagyon fontos.

Fiúk úgy puskáztak, hogy a combjukra írtak rá pár szót, ugye a nadrágot nem veszi le senki:)

2015. márc. 12. 15:48
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám a Radnótiban érettségizett, ők csak biztonság kedvéért rejtettek el egy füzetet a WC-ben előző nap, biztos helyen (ugye a tanár csak az ajtóig kísér), és azt nézegették :)
2015. márc. 12. 18:47
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Azért én láttam már olyan tanárnőt, aki az érettségi előtt körbejárta a (kiürített) fiúvécéket, felállt a deszkára, és kipakolta a vécétartályból a puskákat.

Ez a betétes aranyos, de olyan sok minden nem férhet rá.

2015. márc. 12. 20:28
 10/25 anonim ***** válasza:

Kötelező szakirodalom: [link]

Itt meg is van, amíg le nem szedik: [link]

(Előző)

2015. márc. 12. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!