Szerintetek meg fogok bukni az érettségiken?
Az az utolsó pillanatban tanulós típus vagyok, idáig sikerült mindig utolsó 3 napban éjjel-nappali tanulással letennem az angol nyelvvizsgát, angol érettségit plusz egy ötödik tárgyat is. (valamilyen csoda folytán 95-95-80%-os eredményekkel)
Most viszont két hét múlva 3 tárgyból középszinten, egyből pedig emelt szinten kell teljesítenem 3 hét múlva.
A célom, hogy mindenből meglegyen a 75% minimum, és akkor bent vagyok az álomszakon, de még szinte semmit nem készültem, és már eléggé szorít az idő, valahogy mégsem tudom rávenni magam a tanulásra. Valaki hasonló cipőben?
ha 75% körül van a cél, hogy jut eszedbe egyátalán bukás?
:) az elég messze áll.
mivel csak 3 érettségid van, ezért nincs nehéz dolgod. gyakorold a régieket, főleg ami még felvételi tárgyad lesz.
ha már nincs olyan, akkor a matekot ajánlom, mivel az szokott nehezen menni a diákoknak. a magyar töri elvileg IQból kitölthető, főleg ha nem csak melegedni jártál 4 évig. akkor valamit csak összehozol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!