Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek meg fogok bukni...

Szerintetek meg fogok bukni az érettségiken?

Figyelt kérdés

Az az utolsó pillanatban tanulós típus vagyok, idáig sikerült mindig utolsó 3 napban éjjel-nappali tanulással letennem az angol nyelvvizsgát, angol érettségit plusz egy ötödik tárgyat is. (valamilyen csoda folytán 95-95-80%-os eredményekkel)

Most viszont két hét múlva 3 tárgyból középszinten, egyből pedig emelt szinten kell teljesítenem 3 hét múlva.

A célom, hogy mindenből meglegyen a 75% minimum, és akkor bent vagyok az álomszakon, de még szinte semmit nem készültem, és már eléggé szorít az idő, valahogy mégsem tudom rávenni magam a tanulásra. Valaki hasonló cipőben?

2015. ápr. 19. 16:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Megbukni, dehogy. Ha jó képességű vagy és év közben azért tanulgattál akkor akár a 75% is meglehet külön készülés nélkül. De ha biztosra akarsz menni akkor azért kezdj neki a tanulásnak.
2015. ápr. 19. 17:01
 2/3 anonim ***** válasza:

ha 75% körül van a cél, hogy jut eszedbe egyátalán bukás?

:) az elég messze áll.

mivel csak 3 érettségid van, ezért nincs nehéz dolgod. gyakorold a régieket, főleg ami még felvételi tárgyad lesz.

ha már nincs olyan, akkor a matekot ajánlom, mivel az szokott nehezen menni a diákoknak. a magyar töri elvileg IQból kitölthető, főleg ha nem csak melegedni jártál 4 évig. akkor valamit csak összehozol

2015. ápr. 19. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Nincs miért aggódni, az érettségi nagyon túl van magasztalva, de nem nagy dolog. Régebben is hallottam, hogy az érettségi olyan mint egy komolyabb vizsga egyetemen. Nem hittem el, pedig ha valami orvosos-mérnökös szakra mész, akkor nem mondtak hülyeséget.
2015. ápr. 19. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!