Jeles tanulók, ti, hogy szoktatok tanulni?
Figyelt kérdés
Főleg ha egy napra több tantárgyból, több oldal anyagot kel megtanulni. Nem tudom, hogy hogy csináljátok?2015. ápr. 19. 08:37
11/12 anonim válasza:
Én is szorgalmas vagyok de csak 3-4 tanuló voltam mindig is.Erre tényleg szerintem is születni kell,amúgy kérdező nem tudom hogy hány éves vagy de kíváncsi vagyok rá én 20 éves vagyok.A matek nekem sosem ment hiába jártam külön matek tanárhoz már mire hazaértem és gyakoroltam volna már elfelejtettem hogy mi a sz*rt is tanultunk,engem a matek agyilag lefárasztott.De már örülök hogy a sok hülyeséget már nem kell tanulnom
12/12 A kérdező kommentje:
🤝👍
2022. jún. 3. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!