Élelmiszermérnök-el lehet helyezkedni vele?
nagyon közel áll hozzám a téma, de nem tudom mennyire jók az esélyek az elhelyezkedés terén, és ha sikerül is, mennyit fizet?
még a biomérnök van ezenkívül, de az élelmiszermérnök jobban szimpatikus
az a baj, hogy manapság vesznek egy licence-t, és azt gyártják valamilyen fantázianév alatt
inkább folyamatmérnökökre van szükség (akik meg gépészek)
Szóval tudom hogy az agrárhoz tartozik ez a képzés.Magának az agrári képzésnek meg ma már nem sok értéke van, elég sok későbbi munkanélküli kerül ki onnan, vagy olyan aki nem a szakmájában dolgozik.
Pl ismerősöm agrármérnöknek tanult 5 évig. 1
1 percig nem dolgozott benne, mert nem talált munkát-
ezért érdekelne, hogy élelmiszermérnökként mekkora esély van?
mert azért végeznek pár százan évente, és én nem szeretnék diplomás munkanélküli lenni, esetleg sosem dolgozni a szakmámban..
inkább menjek biomérnöknek? arról úgy tudom , hogy lehet vele vegyészi/vegyészmérnöki állást betölteni. szóval lehet azzal több lehetőség lenne.
vélemény?
Az értéke megvan, csak vesznek egy megoldást a multitól, és akkor olcsó, jó.
Mondjuk vesznek műtrágyát és ha nem válik be akkor más gyártótól veszik legközelebb, de a John Deer-t nem fogják kivágni ha elromlik, hanem hívnak egy mérnököt hogy csinálja meg.
akkor mit javasoltok, melyiket írjam inkább előrébb?
én szorgalmasnak tartom magam, gimibe se melegedni járok(ma nincs suli mielőtt belekötnének)
de mivel nem vagyok az a nagyszájú, közvetlen ember, ezért attól félek, hogy nem tudnék kapcsolatokat, ismerősöket szerezni az ágazatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!