Második bsc szaknak élelmiszermérnök képzés mennyire érné meg? Arra gondolok hogy el lehet vele helyezkedni csak bsc végzettséggel?
Hát az h hamarabb az attól függ mely krediteid vannak meg..
Ha pont olyanok nincsenek amik sorban ráépülős akkor nem fogsz hamarabb végezni, csak kevesebb tárgyad lesz félévente ha elfogadtatod a meglévő krediteket.
el lehet vele helyezkedni..
Egymás után. Kémia Bsc-ről mentem át a második évem végén, elég kevés tárgyat fogadtak csak el, nem teljesen érthető logika mentén, de persze mivel ez élelmiszermérnök, azért különböznek is a tárgyak a sima kémiától.
Mondanám, hogy kérdezősködj a tanulmányi osztályon, hogy a te személyes esetedre mit lehetne kitalálni, de egyrészt most átépítés van, és zűrzavar, másrészt ők sose állnak a helyzet magaslatán. Bár azért engem úgyahogy elfogadható módon sikerült átvenni.
köszi!
én nem átjelentkezni akarok hanem második szakként elvégezni az élelmiszermérnökit is
Én két bsc-t végeztem de teljesen más szakokat.
Neked mi az első?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!