Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem való nekem ez...

Szerintetek nem való nekem ez a szak? Vagy csak beijedtem?

Figyelt kérdés
Nos így az érettségi előtt( biosz-kémia kieg.)úgy érzem talán rosszul döntöttem a szak választást illetően. Orvos akarnék lenni esetleg gyógyszerész de a szivem a pszichológiához húz ,megnéztem és az órarend össze tantárgya érdekel,viszont hatalmas túlképzés van,kevés fizetés és ezt is megunnám mivel ez is csak egy munka lenne. Nagyon idegesítő ez az érzés mi van velem??
2015. ápr. 12. 11:33
 1/2 A kérdező kommentje:
ja és úgy érzem szivem szerint inkább bejelölnék egy gazdasági szakot vagy bármit ami nem ez..pedig a biológiát nagyon szeretem és a kémia is érdekes..
2015. ápr. 12. 11:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Orvosnál és pszichológusnál sem mindegy, merre szakosodsz. Van amelyik keresettebb, és van, amelyikkel semmire nem fogsz menni.

Orvosival talán jobban el tudsz majd helyezkedni, és ha annyira érdekel a pszichológia is, orvosi után menj pszichiátriára.

2015. ápr. 12. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!