Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jogasz szak mellett nem lehet...

Jogasz szak mellett nem lehet elete az embernek?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 5. 11:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Dehogynem! Több ismerősöm is odajár, valamelyik az ELTE-re. Inkább az építész, orvos, vegyész, mérnöki szakok felelnek meg annak, amit írtál. Feltéve, ha nem kettessel akar végezni egy jó nevű intézményben.
2015. ápr. 5. 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
1: Na az építészt aláírom. Ott végeztem és kemény 6,5 év volt. Egyébként annyira a jogász sem leányálom, de legalább a szorgalmi időszakban van másra is időd. Viszont nagyon sokat kell magolni. Rengeteget.
2015. ápr. 5. 12:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hejj,rossz a felfogásod. Ilyenekkel ne sulykold magad szerintem. Nyilván ha felvetődött a kérdés,akkor az életed részévé válik a tanulás,szeretni fogod,élvezed a sikert stb. Mindenkinek arra van ideje,amit akar én pl mindig elnetezem az időt és sírok,hogy tanulni kell és nem mehetek bulizni hát ja..így nem csoda. Ha érdekel a jog,akkor nem fogod feleslegesnek érezni néha esetleg átfut a fejedben,hogy abbahagyod de küzdeni kell. Vagy választasz másik szakot,vagy blabla. Mégis mi mást tudnál csinálni a tanulás helyett? Ezen gondolkozz még el. Nekem is ez járt a fejemben,hogy jajjj semmire se lesz időm. Hát nehogymár belehaljak,hogy kockulás helyett 2 órával többet tanulok. Ha pl híres sportoló vagy akkor megértem a dilemmád,a barátaiddal orvosi mellett is lehet talizni. Nekem több volt osztálytársam jár orvosira mégis beszélgetünk. villamosmérnöknek tanuló (Bme) is aktívan sportol,tud néha bulizni meg bármi,persze ő is mondta hogy napi 5 órákat tanult..
2015. ápr. 5. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Az elte nehéz, a többi azért lazább, jóval kisebb követelménnyel. Nyilván minden egyetemi szak mellett lehet az embernek élete. Be kell osztani megfelelően a tanulást, hatékonyan kell tanulni, akkor nem fogsz belehalni. Egyébként meg egyénfüggő. Van olyan jogász ismerősöm, aki tényleg belehal még szorgalmi időszakban is, és van olyan is, aki egyáltalán nem, sőt. És azonos átlagot produkálnak. Egyéntől, stratégiától, értelmi szinttől függ.
2015. ápr. 5. 16:10
 5/5 anonim válasza:
100%
Én Pécsre jártam és nagyon kemény volt, de ha nem hagysz mindent a végére és folyamatosan nyomod, akkor mindenre jut idő! Elszántság a lényeg!
2015. ápr. 7. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!