SZÉTV pontozás?
Sziasztok!
Ha bejutottam SZÉTV döntőbe (top 30) és nulla pontot érnék el, akkor is kapok pluszpontot?
Itt viszont azt írják, ha nem mész el , akkor is legalább 30. vagy. Annak én nem látom értelmét, hogy nem megyek el adnak pluszpontot de ha elmegyek és rosszul írom meg mégse adnak.
Na de azt nem írja sehol, hogy pontot is kap. Ezt a minimum 50%-ot egyébként a felkészítőtanáromtól hallottam.
De ha már valaki bejut a döntőbe (amihez a ponthatár elektronikán 62% körül volt), nem olyan nagy kunszt elérni 50%-ot.
Egyébként teljesen logikus, hogy ha valaki bejut, és nem csinál az égvilágon semmit se, ne kapjon pontot. Elvégre még a 25 pont is közel annyi plusz, mint egy közép nyelvvizsga (28), nem hogy a 100, ami ugye a max pontszám ötöde.
Persze csak kiváncsi vagyok. :D
Egyébként nekem a tanárom 12.5%-ot mondott :D
Elvileg nem veszik nagyon komolyan, kivéve az infót, ott mindig betartják a pont 50%-ot - ezt hallottam.
Írott nyomát egyébként sehol se láttam ennek, pedig nem volna rossz (nálunk is van pár okostojás :D).
Na, kellemesen izgul mindenki már az eredmény miatt? :)
Mert legalább is az elektronál az van, hogy az eredményt nem mondták, de a neten még nincs fent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!