Hogy is van az érettségi pontozása?
Figyelt kérdés
Az angol érettségi writing részében, ha magánlevél helyett hivatalos levelet írtam, azért kb hány pontot fognak levonni?2014. máj. 30. 21:22
1/11 anonim válasza:
Ez így eléggé tág kérdés. Ha nem a feladatot csináltad meg egyáltalá, az 0 pont. Viszont ha csak stílusban, formában más, akkor több konkrétumra van szükség.
2/11 anonim válasza:
Ebből a témából hogy tudtál te hivatalos levelet írni? A témából alapból nem jön ki hivatalos levél, hiszen egy kortársadnak kell tanácsot adni.
3/11 A kérdező kommentje:
Megadott szempontok alapján kellett reagálni egy hirdetésre. Kifejtettem mindent, a baj az, hogy hivatalos stílusban fogalmaztam meg.
A bicikliset írtam hivatalosban.
2014. máj. 30. 21:45
4/11 anonim válasza:
Az nem olyan nagy baj, ez félhivatalos üzenet, hiszen idegennek írod. Eleve olyan tárgyszerű és rövid, hogy nem is fér bele extra hivataloskodás. Az a feladat, hogy érdeklődj: ha ezt megtetted, teljesítetted a feladatot.
5/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat.
2014. máj. 30. 22:05
6/11 A kérdező kommentje:
Ha csak a stílus rossz, azért hány pont levonásra számíthatok? Erre nem kaptam konkrét választ, és nem is találok róla infót.
2014. jún. 1. 19:45
7/11 anonim válasza:
Az A feladatnál nem értékelési szempont a stílus. Csak a feladat teljesítése és az érthetőség. Ha nagyon szigorú a tanár, akkor esetleg egyet levon a feladat teljesítéséből. De napokon belül úgyis megtudod.
8/11 A kérdező kommentje:
Igen, harmadikán betekintés, csak szeretnék előre informálódni. :)
2014. jún. 1. 20:52
9/11 anonim válasza:
Most tényleg hivatalosat írtál?
Majd írd meg, kaptál-e ért pontot
10/11 anonim válasza:
Hát elég sokat levonnak majd sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!