Ezért mennyi pontot vonnak le a matek érettségin? (középszint)
Figyelt kérdés
Az volt a feladat, hogy a [0;2π] intervallumon adjam meg egy trigonometrikus egyenlet megoldásait, de figyelmetlen voltam és nem vettem észre, hogy csak a [0;2π] kell megadni és odaírtam minden megoldás végére, hogy +k2π (k∈Z).Maximum 6 pont adható a feladatra.2014. máj. 6. 15:07
1/4 anonim válasza:
Holnap reggel 8-kor fent lesz az útmutató. oktatas.hu
Saccra azt mondanám, hogy 6-ból esélyesen 1, max. 2.
2/4 A kérdező kommentje:
Yeeah! :D Az még nem olyan sok, ment a zöld kéz :D
2014. máj. 6. 15:29
4/4 anonim válasza:
Szerintem kettőnél többet nem. A feladat érdemi részét megcsináltad, ha logikus a megoldókulcs 1-1 pont jár egyenként a négy megoldásra, amelynél még szerepel a periodicitás. Ezután a kikötést figyelembe véve adódik a négy konkrét megoldás, ami már nem egy nagy was ist das. Ráadásul saját tanárod javítja, így, ha nem tér majd ki erre a hibára a megoldókulcs külön, akkor csak próbál majd korrekt lenni. :) Szerintem ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!