Angol szóbeli érettségin (középszint) a tétel kihúzása után van valamennyi idő átgondolni, vagy rögtön kell mondani?
Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 17:47
1/11 anonim válasza:
Nincs tételhúzás. Tanár kérdez, Te válaszolsz.
2/11 anonim válasza:
Adnak pár percet, hogy megemészd a témát.
3/11 anonim válasza:
Lesz kemény 2 másodperced, hogy elkezdd mondani a tételedet, ha nem, akkor buktad az angol érettségit (majd jövőre ;) Next year)
4/11 anonim válasza:
# 3
azért rohadtul nem így van. ha az ember nem tud válaszolni a kérdésre akkor a tanár megpróbál egyszerűbben kérdezni ugyanarról a témáról..
5/11 A kérdező kommentje:
Nem fogok megbukni, mert tudok beszélni, nyelvvizsgám is megvan. Csak arra voltam kíváncsi, hogy végig tudom-e gondolni kicsit mielőtt belevágok... de ezek szerint lehet, szval akkor zsír:D ja és köszi a válaszokat ;)
2013. jún. 17. 18:51
6/11 anonim válasza:
Mondom nem lehet, mit nem értesz ezen? :D Bemész, leülsz és kezded is.
7/11 A kérdező kommentje:
Jól van értem, csak Te ezt mondod, 2. válaszoló meg amazt:D de végül is lényegtelen, majd hnap kiderül
2013. jún. 17. 18:57
8/11 anonim válasza:
Ha nyelvvizsgád van, miért parázol a középszintűtől? :D
9/11 anonim válasza:
Az oké, hogy leül és kezdi, de a bemelegítő beszélgetés után húzni kell egy "tételt", ami igazából csak egy téma meg képek, amiről szó lesz, meg egy szituáció. Na ez az, amit átolvashat, mielőtt elkezdik.
10/11 anonim válasza:
Igen, de arra sincs felkészülési idő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!