Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egyetemi...

Miért van az, hogy egyetemi hallgatók sem tudnak helyesen írni? Míg sok esetben a kevésbé iskolázott embereknek is van annyi felfogóképességük, hogy pl. a muszály alak helytelen.

Figyelt kérdés
Szerintem szegénységi bizonyítvány, pláne ha százszor az ember szájába rágják. Így adnak be önéletrajzot, kommentelnek nyilvánosan, tesznek fel kérdést/válaszolnak gyakorin... pedig még a böngésző is aláhúzza. Jaj.
2015. márc. 31. 23:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
amúgy ti miylen böngészőt használtok, hogy van benne helyesírásellenőrző? :D és amúgy is az utánam következő ember írta, hogy kapjam be a lőcsét. ő inzultált engem azért, mert kimertem állni másokért. szerintem ez a szegénységi bizonyítvány. amúgy neked sem azért alacsony a százalékod, emrt nem írsz helyesen, hanem mert baromságokat írsz valószínűleg. És aközött is van különbség, hogy milyen hibákat vét az ember. Ja és én nem aszerint szoktam megítélni, az embert hogy hogyan ír hanem hogy MIT! lehet megkéne nektek is próbálnotok ezt egyszer.
2015. ápr. 1. 10:06
 12/21 anonim ***** válasza:

A Mozillának és a Google Chrome-nak is van helyesírás ellenőrzője.

Azért nem ítélsz meg az alapján valakit, hogy hogyan ír, mert te magad is igénytelen vagy erre...

Természetesen azt is megnézem, hogy mit ír az illető. De az első az, hogy hogyan írja. Ha tele van hibákkal, nem központoz, nem érthető a szöveg, mert képtelen magát normálisan kifejezni, akkor őszintén szólva magasról teszek rá, hogy mit ír:D Ugyanis értelmes emberekkel szeretek társalogni, az ilyen ember pedig úgy tűnik, hogy nem az.

Ha normálisan ír, akkor nézem utána a tartalmat is természetesen.

2015. ápr. 1. 10:12
 13/21 anonim ***** válasza:

'Aki a muszályt iskolában tanítja, az adja vissza a diplomáját szerintem...'

Ne a diplomáját, hanem kezdje előröl a 8 általánost.

Ilyen nincs. Ezt egy hülye gyerek írta csak be. Biztos muszáLY bolt neki :DDDDDD

2015. ápr. 1. 10:16
 14/21 anonim ***** válasza:
bolt = volt, már én is hülyülök :D
2015. ápr. 1. 10:16
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát én éppen "társkeresek", de aki nem tud írni, az kapásból kuka. Azért van az a minimum szint, amit illik megütni.
2015. ápr. 1. 10:18
 16/21 anonim ***** válasza:
akkor csak nálam nincs, ahogy látom.
2015. ápr. 1. 10:28
 17/21 anonim ***** válasza:

Jah, nekem is a kedvenceim közé tartozik, mikor valaki társkeresős kérdést ír ki, de még azt az egy mondatot sem tudja leírni normálisan. Hihetetlen, hogy ezekre a kérdésekre egyáltalán valaki rákattint...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__672..

2015. ápr. 1. 10:32
 18/21 anonim ***** válasza:
A jelenlegi felvételli rendszerrel még egy értelmi fogyatékos pogácsa is be tud kerülni egyetemre. Nem kevés helyen 300 alatt van a ponthatár...
2015. ápr. 1. 18:52
 19/21 anonim ***** válasza:
Megjegyzéstként, aki tud helyesen írni, annak nem kell akarnia attól függően, hogy szakdogát vagy kommentet ír, mert jó esetben reflexből megy. Számolni és olvasni sem felejtesz el, ha otthon vagy és nem az iskolában.
2015. ápr. 1. 18:59
 20/21 anonim ***** válasza:
Szabee te még mindig egy idióta vagy! Másik kommentelő, miért baj, hogy ha valaki 300 pont alatt jutott be Egyetemre? Én is alatta voltam. Ellenben azóta is bent vagyok és időben el fogom végezni. A helyesírás meg nem az IQ-tól függ, hanem az ember igényességétől. Szóval Szabee te egy igénytelen ember vagy, ebben legalább is biztosan, reméljük azért másban nem ennyire szembeötlő.
2015. ápr. 1. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!