Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi esély van rá, hogy az...

Mennyi esély van rá, hogy az idei magyar érettségin lesz novellaelemzés?

Figyelt kérdés
Hogy szokott ez lenni? Váltogatják, hogy egyik évben van, másikban nincs? Köszönöm a válaszokat!
2015. márc. 30. 15:57
 1/8 anonim ***** válasza:

46,5987%

A feladatsorokat több előre elkészített feladatsor közül sorsolják ki.

2015. márc. 30. 16:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem van egy olyan èrzèsem h idèn novellaelemzès lesz :D de lehet csak azèrt mert ez az egyetlen remènyem az esszènèl :D
2015. márc. 30. 19:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet én vagyok gyökér és szívatnak minket,de én úgy tudom,hogy minden évben te választhatsz,hogy érvelést,összehasonlító elemzést vagy novellaelemzést írsz. Ha pedig tényleg így van akkor 100%,hogy elemezhetsz novellát is :D
2015. márc. 31. 22:23
 4/8 anonim ***** válasza:

tuti lesz.

egyszer nem volt eddig, akkor ballada volt.

ami majdnem ugyanaz. szóval tuti lesz egy hosszabb terjedelmű írott szöveg elemzése!!!

10 éve mindig van

2015. ápr. 1. 17:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Uram. Most esett le mekkora baromságot írtam,ne haragudj :D

A tanárom mindig novellaelemzést mondd,és meg se fordult a fejembe,hogy más is lehetne novellán kívül..

2015. ápr. 1. 18:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Most nem megyek belőle érettségizni, tuti az lesz! :D
2015. ápr. 6. 11:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem sok, mert idén érettségizek, és fingom nincs ezekhez, egyedül a novellaelemzést vettük. Tehát tuti nem az lesz, mert soha nincs szerencsém.
2015. ápr. 8. 21:58
 8/8 anonim ***** válasza:
jaj én is ugyanazt érzem mint az utolsó:( de ne így legyen álljunk hozzá úgy, hogy tuti lesz :)
2015. máj. 3. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!