Ha magyar írásbeli érettségin nem sikerül megírnom egy szövegalkotási feladatot sem, automatikusan megbukok?
Ne hülyéskedj
Mindenki tud valamit írni, hogy azért meg
ne bukjon
Most gondolj bele
Ha te lennél a tanár (neked kéne osztályozni)
s a lapon előtted nem lenne semmi, akkor te arra hányast adnál
Még választani is lehet, hogy melyiket
szeretnéd megcsinálni
Köszönöm a válaszokat.
Folyamatosan gyakorlom az írást, elég sok esszét megírtam már az eddigi érettségi feladatsorokból, most az érettségi közeledtével még többet készülök ezekre a feladatokra.
Valamit biztos sikerül majd írnom, de nem valószínű, hogy tudnék 3-4 oldalt írni bármiről is, főleg vizsgahelyzetben. Ennek ellenére kíváncsi voltam, hogy mi a legrosszabb, amire számíthatok - még ha a szövegértési feladatom nagyon jól sikerülne is (az kivételesen jól megy).
Jaj ne már. Rizsa, rizsa, rizsa. Tanulj meg egy-két ilyen kulcsmondatot, amiket elsüthetsz.
Szerintem a magyartanárok a leglojálisabbak érettséginél, nem arra fognak játszani, hogy meghúzzanak téged. :) Próbálkozz, sose tudhatod, hogy mi sül majd ki belőle.
Na, melyiket válaszottad?
Milyen lett?
Meg inkább a szóbeli szokott nehezebb lenni
(Nálunk vlki meg is bukott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!