A tanárnak joga van ehhez?
Figyelt kérdés
A következő eset egy tanórán történt, mikor elővettem a szendvicsemet. Egy drága szendvicsről van szó amit leraktam az asztalomra magam mellé ami tanáromnak nem tetszett. Miután rámszolt hogy rakjam el, elakartam rakni de egy erős mozdulattal kitépte a kezemből majd kidobta a kukába. Joga van ehhez? Egyébként egy középiskolában történt az eset.(nem történt étkezés)2015. márc. 17. 12:21
11/16 anonim válasza:
szerintem te csak egy király vagy
a magyar affinitás mutatja hogy nem a magyaroknak adunk igazat grat....
de részese voltam az esetnek és nem tudjuk leírni az eredeti esetet hogyhogyan törétnt :SSS :SS
12/16 anonim válasza:
Szépvolt , felesleges elővenni órán a szendvicsed , ne csodálkozz hogy kilett dobva , de ahogy látom gazdag vagy , vegyél újat.
13/16 anonim válasza:
olyan pofont kapsz b***meg, lerepül a fejed!!
14/16 anonim válasza:
ha az én szendvicsemet dobta volna ki, én akkor még meg is vertem volna a tanárt...
15/16 anonim válasza:
Tudod kik vernek tanárt, A tücskök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!