Van ehhez joga egy tanárnak?
Egyik órán puskázott Márk, de a tanár nem vette észre. Óra végén kidobta a papírt. Aztán mivel Bálint tudta, hogy Márk puskázott beköpte a tanárnak. Mire a tanár leért, Dani belehányt a kukába, de a tanár kényszerítette Bálintot, hogy szedje ki a kukából a papírt és bizonyítsa be, hogy puskázott Márk, különben mind a kettőjüket megbuktatja évvégén. Mivel se Bálint, se Márk és se más nem szedte ki ezért mind a kettőjüket megbuktatta a tanár. (Ez még tavaly történt.)
Én ezt nagyon nem értem. O_o Minek kellett volna kiszedni a papírt és megmutatni?
Hogy beigazolódjon az állítás,mert ki tudja,hogy jóba van-e ez a bizonyos Márk meg a másik gyerek,a Bálint!Lehet,hogy a beköpő rosszat akar annak,akit beköpött!
Én is kiszedettem volna!Vagy mindkettőt feleltettem volna az utánakövetkező órán!
Ahhoz,hogy megbuktassa őket,miközben 1,75 az átlaguk,a házirend értelmében nincsen joga,bár a tanár ítéli meg igazából a dolgot,hogy feleltet-e vagy sem,megérdemli a diák vagy sem!Ez az órai magatartástól is nagyban függ,na meg a szorgalomtól.Ha pedig bukásra álltak,akkor jogosan buktatta meg őket!
Én pedig kitakarítattam volna a gyerekkel a hányását!
Dani azért hányt bele a kukába mert az volt a legközelebb és nem akart a földre hányni. Ez a három fiú pont nincs jóban egymással. És ez komoly kérdés.
Ez amúgy nyolcadikban volt... most ugye elsősek vagyunk középiskolában. Én egyáltalán nem hiszem magam kiskirálynak és kiskirálynőnek sem. Tisztelem a tanárokat és jó tanuló is vagyok. Nem kellene sértegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!