Van ehhez joga egy ált. Iskolai tanárnak?
Az történt,hogy álltunk a barátnőimmel a suli folyosóján és jött egy sms-em,én meg megnéztem,hogy ki írt.Az egyik bnőm volt,aki másik suliba jár,hogy nem akarok-e délután átmenni hozzájuk hülyülni,én meg válaszolni akartam,de odajött az oszfő és elkezdett velem veszekedni,hogyha még egyszer meglátja nálam a telefont,akkor minden reggel oda kell majd neki adjam és majd délután kapom vissza...
Van joga egy tanárnak ahhoz,hogy elvegye a telefont?
Egyébként mondta,hogy benne van a házirendben,hogy ki kell kapcsolni az iskolában,de ez nincs benne....
Az van benne,hogy a "tanítási órákon a telefont le halkítva/kikapcsolva a táskában kell tartani.Telefont tanítási órán használni tilos!"
Direkt megnéztem,arról szó sincs,hogy szünetekben nem lehet nálam...
Egyébként meg elég drága telefon és nem szívesen adnám oda egy tanárnak.
Semmidet nincs joga elvenni, mert ennyi erővel a pénzedet is elvehetné!
Viszont joga van kiküldeni óráról.
Nincs joga elvenni a telefonodat és semmit ami a TE tulajdonod. Szünetekben pedig igenis JOGOD van használni a telefonodat!
Ha az órán használnád az más lenne, de itt nem ez volt a kérdés....
pereld be
millios kártéríités jár szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!