Lehet ehhez joga egy tanárnak? (lehetőleg olyan irjon aki ismeri a jogokat/törvényeket, de a többieket is meghallgatom)
Nincs a hatáskörében, hogy érvénytelenítse az igazolást. Szép is lenne... Nálam például elég húzós lett volna, mert többször is előfordult, hogy ki voltam írva a hétre, aztán pénteken faktra bementem, mert arról nem akartam hiányozni. Nem egyszer találkoztam ilyenkor az ofőmmel.
Meg amúgy is, igazolatlant adott neki. És? Ott az igazolás a kezében, odaadja neki, akkor mit csinál? Nem igazolja le? Ne röhögtessük már ki egymást... szerinted mit szólna egy igazgató vagy akárki, ha egy ofő azzal állítana oda neki, hogy nem igazolja a diákja hiányzását, mert az bent volt az iskolában... :DDDDDD
Utolsó válaszolónak:
Ez igaz meg is történt, orvosi igazolást vitt az osztálytársam az osztályfőnökömnek és kapott egy csomó igazolatlan órát. Szóval ez már megtörtént.
2. válaszolónak:
Nem csaltam tényleg beteg voltam, kórházba is akartak küldeni, de valamennyivel jobban lettem és elmentem suliba, de viszont volt egy csomó felelés meg ilyesmik és ezért nem mentem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!