Milyen érzés elballagni általánosból?
Nekem már most sírhatnékom van, ha rágondolok.:/
Igazából nem is olyan jó ez az iskola, főleg a tanárok miatt, várom is a középsulit, de a diákokat, a közeget nagyon szeretem itt.:)
Sok barátom van, akik még nem ballagnak, nagyon fognak hiányozni, nem fogom velük tudni a napi kapcsolatot tartani.:/
Magamat másik suliban, másik osztályban szinte el sem tudom képzelni:/
Milyen érzés elballagni, illetve mit tegyek hogy ne ilyen rosszul éljem meg a dolgot?
Én nem ballagtam általánosból, csak gimiből, mert 5.-től kisgimis lettem.
Abból nekem kegyetlen rossz volt, mert én imádtam. Gondolj erre... Szerintem a gimi sokkal jobb, izgalmasabb és végülis az idő alatt érsz meg igazán.
Én alig várom már, hogy elballagjak :D Veled ellentétben, én utálom az általánost, az osztályomat, a tanárjaimat, lassan mindenkit.
Gondolj arra, hogy a gimi ezerszer jobb, talán sokkal több élményt és tapasztalatot szerzel, mint általánosban, megjegyzem több emléked is lesz róla, nagyon meghatározó szakasz szerintem az életedben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!