Mikor fogom megszokni az új környezetet?
Idén lettem 9.-es. Elég könnyű általános iskolát jártam ki,most pedig azért jóval nehezebb gimnáziumba kerültem. Nagyon sokat kell tanulnom. Reggel 5:55-kor kelek és délután fél 4-kor érek haza,+ még ugye itthon is kell tanulni. A sulimba az út 45 perc :S annyira távol érzem magam az otthonomtól,(elszakadás érzetet ad) a szüleim is későn érnek haza és amikor hazaértek egyből elkezdenek itthon is dolgozni (fürdőszoba felújítás), és alig vagyunk együtt pár órát. A suliban barátaim sincsenek ami nagyon nehéz így. Tavaly még 2 óra fele hazaértem, és sokat is voltam igy itthon. a Családdal is. Úgy érzem hiányzik a régi életem, az itthonlét, a barátok és a család.
Mikor fogom ezt megszokni? Addig is adna valaki valami tanácsot?
és még annyit hozzátennék, hogy itthon nagyon sokat szoktam sírni is ez miatt, bár ezt senki sem látja...
illetve a mostani időszakokban egyre érzékenyebb vagyok
14/l.
Hát, bakter bele ne halj. Foglald el magad.
Mi ketten éltünk apával, de sokszor még 7 fél 8-kor is dolgozott, jó, ha 1-2 órát tudtunk együtt lenni. És? Túléltem, zene, írás, sport, háztartás, stb.
Menj le a fürdőbe, segíts nekik, addig is velük vagy.
én úgy voltam vele, hogy az első két-három hónapban /9.-ben/ nagyon visszavágytam a régi általános iskolámba...
ráadásul a dolgomat még az is nehezítette, hogy minden iskolai tanítási napon elhaladtam az épület mellett, néha hallottam a csengőt, találkoztam a régi tanárokkal, és fel-fel jöttek a régi emlékek meg hogy milyen jó is volt ott.../pedig engem a fiúk nem hagytak békén állandóan megjegyzéseket tettek rám stb./ és mégis visszavágytam..
a szívem szakadt meg két-három hónapig sírtam is néha...
de hát valahogy én is túléltem, ezen mindenkinek át kell esnie egyszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!