Ez nagy hulyeseg?
Lehet rossz temaba soroltam be de remelem tudtok segiteni.
Nagyon szeretem a Disneyt es en a Disney cegnel szeretnek dolgozni. Lehet nagyob gyerekesen hangzik de en olyan orok gyereknek erzem magam. Milyen emberek dolgoznak ott? (Gondolom nem jogasz meg orvos...)
Valaki tud mondani oldalakat ahol errol van szo?? Jol tudok angolul es spanyolul es a nemet is megy valamennyire.
Elore koszi a valaszokat es pls bunkok kimeljenek.
Az a baj, hogy nem elég világos a kérdésed.
Tudni kellene, hogy a nyelveken kívül mihez értesz, vagy mit szándékszol tanulni.
Ez egy hatalmas cég, ahol a rajzolókon és informatikus szakembereken kívül rengetegen dolgoznak, a legkülönbözőbb állásokban és a legkülönbözőbb országokban.
Milyen szakmára gondoltál, és mennyi időt szánsz ennek elvégzésére?
A szakmat meg igazan nem tudom... nem vagyok egy nagyon ugyes rajzolo de a tortenet irasban illetve szereploalkotasban vagyok jo :)
Tudom hogy kicsit humajos de meg en sem tudom hogy igazan mit szeretnekk csinalni csak ha van olyan allas a cegnel ami erdekelne meg alkalmas is lennek ra akkor talan megprobalnek arrafele tovabbtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!