Miért nem értik meg, hogy a programozó szak tele van matekkal és nem csupa móka és kacagás!?
Figyelt kérdés
Rengetegen mondják hogy mennek programozónak, gyenge matekkal, mert azt gondolják azt az informatikát fogják majd tanulni amit középsuliba, gimibe tanítottak. Sok helyen középsuliba még adatbáziskezelést meg programozást se tanítanak. Senkit se kell lebeszélni róla, de ezért van ennyi bukás egy évfolyamon az infó szakokon. Csak szerintem kicsit jobban utána kellene járni a szakoknak pályaválasztás előtt...2015. márc. 12. 16:38
1/3 anonim válasza:
Nem mindegy? Majd megtudják, hogy rosszul döntöttek. Vagy elvégzik valahogy. Mit érdekel téged?
2/3 BefŐzike válasza:
Ez intézmény- ha van, akkor szakirány- függő is.
Persze lehet azt mondani, hogy nincs különbség egy vidéki főiskola és egy bme info, elte info között, de szerintem azért ez nem teljesen igaz. Az egyikre kevesebb a másikra több matek szükséges.
De pl. elte infón is különböző szakirányok vannak, alkalmazóin nem annyira vészes a dolog.
3/3 anonim válasza:
meg a videki egyetemek mernokinfo szakarol is siman kihullanak ezek az emberek, ne aggodj :) en is erre keszulok, viszont amiket gyakoroltam matek probaerettsegiket, 90% folottiek lettek.. egyebkent pedig a programozashoz kell logika, gondolkodas is, nemhiaba vegzik is el kevesen, mint ahanyan elkezdtek. a fizu az csabit sok embert, viszont el is kellene vegezni a szakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!