Kérhet igazolást ilyenkor a tanár?
Hétfőn feleltetett a német tanár, és 3-ast adott úgy hogy még a szünetben is bent tartott & nem tudtam átöltözni tesire... Na mindegy, mondta a végén, hogy hallotta hogy én első óta tanulok angolul és szerinte ezért megy ilyen "gyatrán" ez a nyelv. Közben nem megy gyatrán, ha nem tanulok akkor is 3-ast kapok, mint most. Mondta, hogy kedden maradjak nyolcadik órában, hogy újra lefeleljek és úgy állította be nekem a helyzetet, mintha bukásra állnék.
Elfelejtettem, hogy keddre volt időpontom a fogorvoshoz és szóltam, hogy nem tudok maradni, mert másik városban lakok és el kellett érnem a buszt. Erre ő azt mondta hogy mutassam be neki az igazolást. A böki az, hogy a doki meg nem adott igazolást mert hivatalosan nem hiányoztam egy óráról sem & nem iskolaidőben mentem... Ma mondtam a tanárnak hogy miért nincs igazolás, de azt mondta hogy menjek vissza az orvoshoz és ha nem is igazolást, egy aláírt cetlit hozzak tőle hogy ott voltam. Ma sem feleltem újra, ráadásul mintha valami nagy lógos semmittevő diák lennék totál idegesen azt mondja: "Két napod van, hogy kijavítsd a hármasod, mert egyszerűen nem állapot amit művelsz!"
Jogosan kéri az igazolást szerintetek? Szerintem közre játszik, hogy pikkel is rám, mert az osztály nagy része őt hibáztatta vamilyen szinten, amiért új német tanárt kaptunk (az előzőt nagyon szerettük), plusz barátnőm annyira utálja a nyelvet és elég szókimondó típus & sokszor beszólnak egymásnak. Én nem feleselek, néha elmosolyodok de ekkor igyekszek elfordulni hogy ne lássa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!