Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az ELTE-én tettem alkalmassági...

Az ELTE-én tettem alkalmassági vizsgát osztatlan tanár szakon, de nem kaptam semmilyen igazolást vagy egyéb papírt. Valaki kapott? Vagy csak én nem? Mert holnap lejár a módosítási idő e-felvin és elvileg azt is fel kell tölteni.

Figyelt kérdés

Májusban voltam. Már nagyon rég volt. Még arra sem emlékszem, hogy kaptam volna bármit is.

Nem akarom elbukni a jelentkezést. Előre is köszönöm a segítséget.

2014. júl. 9. 19:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem kapott senki, fent van a honlapon, hogy nem adnak. Biztos vagyok benne, hogy rendszerezték az adatokat.
2014. júl. 9. 20:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Én sem kaptam és akikkel eddig beszéltem, ők is azt mondták, hogy nem, szóval remélem nem kell.
2014. júl. 9. 20:25
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a gyors válaszokat.

Nagy kő esett le a szívemről..

2014. júl. 9. 20:34
 4/12 anonim ***** válasza:
Nincsmit, sok sikert. :)
2014. júl. 9. 22:23
 5/12 anonim ***** válasza:
Hehe, az ELTE-re mindenkit felvesznek tanárnak. :-) Legalábbis tavaly úgy volt. Volt, aki el sem ment az alkalmasságira, mégis fölvették. Tudom, oda járok. :-) Ennek ellenére jó hely, nálunk csak egy pszichopata gyerek van emiatt, hogy mindenkit fölvettek, de már ki akarják rúgni. XD
2014. júl. 10. 15:28
 6/12 anonim ***** válasza:

"csak egy pszichopata gyerek van emiatt, hogy mindenkit fölvettek, de már ki akarják rúgni."

Ez mit jelent? Mit csinál? Vagy mit nem csinál?

2014. júl. 10. 15:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Én vagyok, aki oda jár. Szóval, az még hagyján, hogy facebookon boldog-boldogtalanról mocskolódó dolgokat ír ki, pl., hogy r...nc, meg olyanokat, aminek köze sincs a valósághoz, üldözési mániája van, meg folyton hazudik. Ki akart rúgatni egy csajt a suliból (a csaj nem ártott neki), úgy, hogy a csaj nevében beírt a TO-ra, hogy szeretne kiiratkozni... nehezen lehetett csak visszaállítani. Majdnem ment a feljelentés is, de végül asszem csak annyi lett, hogy az egyik tanár kitiltotta az órájáról. De a gyereket csöppet sem zavarja, hogy sosem lesz meg a diplomája. XD Meg már huszonöt vagy mennyi éves... Amúgy a TTK-n volt ez, de valószínű, ennyiből minden érintett fölismerte a sztorit.
2014. júl. 11. 10:19
 8/12 anonim ***** válasza:

"# 7/7 Időpont ma 10:19"

Ezeket szerinted kilehetett volna szűrni az alkalmasságin?

" Meg már huszonöt vagy mennyi éves..."

Erre miért volt szükség megemlíteni? Ugyanis én pl 28 évesen kezdtem el a tanárit az egyetemen, és mégis normális voltam, vagyok, és nincsen gond velem. (bár én előtte biológus dipit szereztem, szóval nem a popómon ültem addig)

2014. júl. 11. 11:46
 9/12 anonim ***** válasza:

Öhm... szerintem azon a gyereken annyira átjön, hogy nem normális, hogy azt illett volna kiszűrni... De talán idén már másként lesz.

Amúgy bocsánat, ha a 25 évet sértésnek vetted, igazából nem annak szántam. Nem írtam ugyan le, de ő viszont pont hogy semmit nem csinált addig. Mármint úgy értve, hogy keringett egyik egyetemtől a másikig (eredmény nélkül persze). Szóval csak olyan szempontból néztem őt le, hogy ilyen a mentalitása, hogy ameddig megteheti, fölmar egy csomó szoc. ösztöndíjat, meg Klebelsberg ösztöndíjat :-) :-) , és él mint Marci hevesen, persze mindezt anélkül, hogy halvány esélye lenne, hogy diplomát szerez... Szerintem ez kicsit ciki.

2014. júl. 11. 21:10
 10/12 anonim ***** válasza:

"fölmar egy csomó szoc. ösztöndíjat, meg Klebelsberg ösztöndíjat :-) :-) , és él mint Marci hevesen, persze mindezt anélkül, hogy halvány esélye lenne, hogy diplomát szerez... Szerintem ez kicsit ciki."

Aham, akkor élősködik. Az a baj a Klebi ösztivel, hogy azt az időt le kell dolgoznia, és ha nem végzi el, akkor vissza kell fizetnie, vagyis én úgy vettem észre a szerződés feltételekben, ami a kezem ügyébe került.

(amikor én voltam egyetemista, akkor is voltak mercivel járó szoctámosok, szóval az élősködés létezett akkor is sajnos)

A gond egyébként, hogy nehéz kiszűrni a rossz elemeket, ahhoz tényleg nagyon durva vizsgálat kellene. Bár, hogy őszinte legyek, én rászánnám a pénzt, és az egyéb erőforrásokat, mivel csak a jövőnkkel szórakoznak.

2014. júl. 11. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!