Az ELTE-én tettem alkalmassági vizsgát osztatlan tanár szakon, de nem kaptam semmilyen igazolást vagy egyéb papírt. Valaki kapott? Vagy csak én nem? Mert holnap lejár a módosítási idő e-felvin és elvileg azt is fel kell tölteni.
Májusban voltam. Már nagyon rég volt. Még arra sem emlékszem, hogy kaptam volna bármit is.
Nem akarom elbukni a jelentkezést. Előre is köszönöm a segítséget.
Köszönöm, a gyors válaszokat.
Nagy kő esett le a szívemről..
"csak egy pszichopata gyerek van emiatt, hogy mindenkit fölvettek, de már ki akarják rúgni."
Ez mit jelent? Mit csinál? Vagy mit nem csinál?
"# 7/7 Időpont ma 10:19"
Ezeket szerinted kilehetett volna szűrni az alkalmasságin?
" Meg már huszonöt vagy mennyi éves..."
Erre miért volt szükség megemlíteni? Ugyanis én pl 28 évesen kezdtem el a tanárit az egyetemen, és mégis normális voltam, vagyok, és nincsen gond velem. (bár én előtte biológus dipit szereztem, szóval nem a popómon ültem addig)
Öhm... szerintem azon a gyereken annyira átjön, hogy nem normális, hogy azt illett volna kiszűrni... De talán idén már másként lesz.
Amúgy bocsánat, ha a 25 évet sértésnek vetted, igazából nem annak szántam. Nem írtam ugyan le, de ő viszont pont hogy semmit nem csinált addig. Mármint úgy értve, hogy keringett egyik egyetemtől a másikig (eredmény nélkül persze). Szóval csak olyan szempontból néztem őt le, hogy ilyen a mentalitása, hogy ameddig megteheti, fölmar egy csomó szoc. ösztöndíjat, meg Klebelsberg ösztöndíjat :-) :-) , és él mint Marci hevesen, persze mindezt anélkül, hogy halvány esélye lenne, hogy diplomát szerez... Szerintem ez kicsit ciki.
"fölmar egy csomó szoc. ösztöndíjat, meg Klebelsberg ösztöndíjat :-) :-) , és él mint Marci hevesen, persze mindezt anélkül, hogy halvány esélye lenne, hogy diplomát szerez... Szerintem ez kicsit ciki."
Aham, akkor élősködik. Az a baj a Klebi ösztivel, hogy azt az időt le kell dolgoznia, és ha nem végzi el, akkor vissza kell fizetnie, vagyis én úgy vettem észre a szerződés feltételekben, ami a kezem ügyébe került.
(amikor én voltam egyetemista, akkor is voltak mercivel járó szoctámosok, szóval az élősködés létezett akkor is sajnos)
A gond egyébként, hogy nehéz kiszűrni a rossz elemeket, ahhoz tényleg nagyon durva vizsgálat kellene. Bár, hogy őszinte legyek, én rászánnám a pénzt, és az egyéb erőforrásokat, mivel csak a jövőnkkel szórakoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!