Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek megoldható az...

Szerintetek megoldható az egyetemi bejárás napi 3,5 utazással?

Figyelt kérdés

És ebben még nincs benne a lyukasórák közötti várakozás, stb.

A 3 és fél óra csak az utazás...

2015. márc. 8. 21:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat...

amúgy gépészmérnök szakról lenne szó :-/ tehát nem is a könnyebb félékről

2015. márc. 9. 22:32
 12/16 A kérdező kommentje:

#6-os:

oda-vissza 3,5 csak az utazás, tehát még egyéb várakozás is könnyen jöhet hozzá :-/

2015. márc. 9. 22:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Azért arra kíváncsi lennék, hogy akik lepontozzák az ellenérveket, hogyan gondolják.

Gépészként rengeteg olyan feladatod lesz amit nem tudsz egy buszon/vonaton megcsinálni. Rajzolás, modellezés, Cad rajzolás, de akár komolyabb számítási példák. Egy bölcsész persze elolvasgat akárhol, de ez kicsit másfajta tanulást jelent

2015. márc. 10. 07:25
 14/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem világos, mit vársz!

Ha megoldható a kollégium, akkor az nyilván jobb választás. Vasárnap este bemész. péntek este meg haza. Ha meg nem megoldható, akkor lehet azért ennyi utazás mellett is tanulni, ha jól beosztod az időt.

2015. márc. 10. 14:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Középiskola és egyetem alatt is majdnem ennyit utaztam, kibírtam. Egyetemen heti átlag 2 alkalommal volt este fél 8-ig órám, másnap pedig reggel 8-tól, nem volt kellemes. Amíg gimis voltam, reggelente az anyagot ismételtem, egy percig nem unatkoztam, amikor utaztam, hazafele ha még volt időm házit csináltam, egyetem alatt szintúgy. Kollégiumi helyre nem volt esélyem, ha albérletbe mentem volna, akkor a fizetésem majdnem elment volna rá, a többi dolgot nem tudtam volna finanszírozni.
2015. márc. 10. 16:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ördögtől való ötlet. Amíg utazol, úgysem tudsz mást csinálni, nyugodtan tanulhatsz is, míg a kollégiumban, haverok közt sokszor becsúszik egy görbe nap.
2015. márc. 10. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!