Vámosszabadiból megoldható a bejárás az Audihoz Győrbe busszal?
Próbáltam ezt [link] de csak az autóbusz-állomásig tervez normális időpontban. Én vagyok béna vagy tényleg csak 4 busz megy egész nap? Esetleg Árkádnál nem lehet megoldani átszállással?
Köszönöm!
Én úgy tudom,hogy Vámosszabadira megy audis járat. Szóval sima munkásjárat,ami megáll egy pár faluban,és az audinál pedig minden portánál.Hazafele pedig majdnem minden buszmegállóban,még a vidékiben is. (Édesapám dolgozott ott,de mi Újfalu fele lakunk, valamint anyukám,de akkor még Győriek voltunk.)
De az összes vámosi busz megáll az árkádnál,és onnan meg tudsz helyijáratozni elvileg. Vagy átszállni audisra, ha vámos fele nem jár, de szerintem szinte biztos, hogy van.)
Sok lehetőség van. Egyrészt az általad említett kereső is kidob minden műszakváltáshoz legalább 1-2 átszállásos találatot, 5-6 perces várakozásokkal.
Másrészt sok busz megy Szabadiból Győr, autóbusz-állomásra és szintúgy sok helyi busz indul a Révai utcából az Audihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!