Hogy működik a BKV bérlet? Gödöllőről bejárás?
az drága mulatság lenne.
Gödöllő 20-25km -es határban van, emlékeim szerint a 25. Az pedig majdnem 20ezres bérlet lenne teljes áron.
Ha nem jársz minden egyes nap, akkor inkább vegyél kiegészítő jegyet a kallertől.
Tehát a gödöllői bérlet 20 a pesti meg 10? Vagy a kettő együtt 20? Felmondási idő alatt be kell járnom az új lakhelyről (gondolom...mert tuti nem engedik el a felmondási időt)tehát hétköznap minden nap bejárás
Gödöllő Sió utca környéke egészen XIV.kerület Egressy út
Hát...mávval nem mennék gödöllőre. De amúgy egyéb esetben,ha vonatozni kellene, akkor a lakcímkártyán kell szerepelnie a lakcímnek amire igényelem?
Mert például most (PL) Cegléd a bejelentett lakcímem,de Pesten lakom albiba, ahova ideiglenesre sem vagyok bejelentve. HA a pesti albiból átköltözök Gödöllőre (vagy bivalybasznádra),de az szintúgy csak egy albérlet lenne bejelentés nélkül,arra fizetne a munkáltató?Meg gondolom fel kell mutatni a bérlet igazolványt hogy azt megvettem vagy valamit,nem?
Ilyen hosszú felmondási időt határoztatok meg? Lehet azt egyáltalán 1 hónapnál hosszabbra meghatározni?
Amúgy meg miért nem lehet bejelentkezni az albérletbe? Nem lesz bérleti szerződésed? Mert ha van, azzal bemész az önkormányzathoz, és már csináltatják is neked az új lakcímkártyát.
De lesz bérleti szerződés és abban van kikötve,hogy nem lehet bejelentkezni. Egy másik házából 6 hónapig nem tudta kipaterolni a nem fizető lakóit, volt gyerek, oda lett bejelentve a születését követően, és ugye a moratórium...
Közalkalmazott vagyok ezért 2 hónap az alap felmondási idő. De a volt kollégámnak is egyet kellett letölteni,remélem velem se fikáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!