Jogász szakon 7 vizsgát, hogy lehet megcsinálni?
Figyelt kérdés
2015. márc. 2. 18:25
11/12 anonim válasza:
10:
Egyáltalán nem azt fogom mondani, amit te predesztináltál. Miért tenném? Az előbb azt írták, hogy elég vizsgákra 1-3 napot tanulni, és ezzel már lehet változó jegyet szerezni a 2-től az 5-ösig. Ebből indultam ki.
12/12 anonim válasza:
Jogon első félévben legalább is elég. 1 tárgyból átlagosan 70 tétel van. Azt 3 nap alatt bőven meglehet tanulni. Később majd egyre nehezebb, gondolom. Amúgy nem vidéki egyetem, hanem budapesti. Jó, igaz, hogy minden ember más és van aki rövidebb idő alatt, jobban fel tud készülni. Én olyan típus vagyok, aki utolsó pillanatban tanul és akkor csak úgy szívja magába a tudást. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!