Ha diszleksziával megszerzem a diplomámat, azaz oklevelemben valahol fel lesz tüntetve, hogy nem nyelvvizsgával kaptam meg? Valamint attól csinálhatok nyelvvizsgát később?
Figyelt kérdés
2015. febr. 26. 14:03
11/15 A kérdező kommentje:
éppen ezért szeretnék elmenni kivizsgálásra, csak nem tudom, hogy ha mondjuk kiderül, hogy az vagyok, akkor kiváltja-e a szakmai nyelvvizsgát is a diplomához, mert ha nem, akkor nem akarok feleslegesen ennyi pénzt kidobni.
2015. febr. 27. 11:06
12/15 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy diszlexiás vagy? Nagy valószínűséggel nem vagy. Az, hogy nem megy a nyelvtanulás, nem diszlexia. 12 évet jártál iskolába, kb 9 évet tanultál nyelvet, leérettségiztél belőle, 3 vagy mennyi évet eredményesen főiskolára, azért ennyi idő alatt már kiderült volna. Milyen tüneteid vannak?
13/15 A kérdező kommentje:
betűk keverése íráskor, csak bemagolva tudom helyesen leírni a szavakat.
2015. márc. 4. 17:25
14/15 anonim válasza:
Ahhoz képest itt tökéletesen írsz. Egy diszlexiásnak sokkal markánsabb tünetei vannak, mint hogy összecserél két betűt. Ha véletlenül lenne valami töredékes diszlexiád, akkor se lenne akadálya a nyelvtanulásnak, és már rég szakemberhez fordultál volna. Inkább a nyelvtanulást tűzd ki célul. Hogyan tanultál eddig és mi nem sikerül?
15/15 anonim válasza:
Igaz régi, de gatekeeping nem vezet jó irányba, ha van valami sejtése valakinek menjen utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!