Miután kiiratkoztam az egyetemről, az követelhet tőlem pénzt, melyet elvileg még nem fizettem ki? (mint például UV díjak)
Figyelt kérdés
Már több mint egy hónapja kiiratkoztam az egyetemről és még mindig nem töröltek az iskola webes felületéről sem, és oda is meg az e-mail címemre is küldözgetik folyamatosan, hogy milyen pénzekkel vagyok elmaradva, már több mint 10ezer ft "tartozásom" összejött szerintük ilyen UV díjakból meg egyebek, pedig nem is voltam UV-n sem...2015. febr. 26. 13:21
1/3 anonim válasza:
Attól, hogy nem jelentél meg, de feljelentkeztél ugyanúgy fizetni kell.
És nyugodj meg, be fogják hajtani. Ha átléped a küszöböt a boltban akkor már nem kell kifizetned amit ellopsz és nem üldöznek tovább?
2/3 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam már, nem volt UV-m, fel sem jelentkeztem rá.. Tehát magyarul olyan pénzt akarnak velem kifizettetni, amihez közöm nem volt...
2015. febr. 26. 16:48
3/3 anonim válasza:
Ha valóban így van, akkor mielőbb fel kellene venni a tanulmányi osztállyal a kapcsolatot, hogy milyen díjak ezek. Bár a neptunban benne van szerintem hogy melyik félév melyik tárgya. Az sem elkézelhetetlen egyébként, hogy ismétlővizsga, vagy távolmaradási díj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!