Most akkor kapnak a félárvák többletpontot vagy sem?
Figyelt kérdés
Ha igen, mennyit és mivel kell igazolni? És meddig?2010. febr. 12. 10:15
2/9 A kérdező kommentje:
és te ezt honnan tudtad meg? mert nekem az iskolában tavaly azt mondták, hogy jár. de utána néztem jobban és rájöttem hogy mégse jár, ezért nem is adtam be semmilyen papírt erről. de idén megint azt hallottam, hogy jár. írtam a felvi.hu-nak de azok meg nem képesek válaszolni, ügyfélszolgálat állandóan foglalt. szóval tényleg nem tudom kíváncsi lennék hogy biztos vagy-e benne, köszi!!!! :)
2010. febr. 12. 10:26
3/9 anonim válasza:
Nem, nme jár, én tavaly felvéteiztem és akkor se járt, és idén se fog járni.
4/9 anonim válasza:
Első vagyok. Onnan tudtam, hogy minden ilyen pluszpontos marhaságban leírják, hogy csak az árváknak jár. Ennyi.
De ha továbbra is kételyeid vannak, írj az Oktatási Hivatalnak e- mailt, ők szakszerű választ fognak adni, és azt is megmondják, hogy erre melyik jogszabály/ rendelet mely pontja vonatkozik.
5/9 anonim válasza:
10.50 vagyok. Én tavaly erre a címre írtam: forum@oh.gov.hu Valahol a honlapjukon találtam, már nem emlékszem, hogy pontosan hol, de 2 napon belül érkezett válasz.
6/9 A kérdező kommentje:
értem én... de a félárva is árva... :P mert olvasni én is tudok. köszi a válaszokat.
2010. febr. 12. 12:23
7/9 anonim válasza:
Nem, nem érted...a félárva nem árva, mert még él az egyik szülője. Az árva az, akinek nincs egy szülője sem.
Oké, kicsit morbidul hangzik, de ez van. Inkább szerezz nyelvvizsgával, meg jó százalékú érettségivel sok pontot. De mondom, ha nem hiszed el, kérdezősködj hivatalos helyen!
8/9 anonim válasza:
volt osztálytársam félárva,és ő sem kapott ezért pontot
9/9 A kérdező kommentje:
van nyelvvizsgám az érettségi is jól sikerült csak reménykedtem még egy kis pluszpontban.. ;)
2010. febr. 14. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!