500 pontos felvételi rendszerben hogyan lehet elérni a 100 többletpontot?
szociális helyzet(hátrányos, halmozottan hátrányos), de ez gondolom téged nem érint, mert askkor tudnád.
tanulmányi verseny pl OKTV, ha döntőbe jutsz, kapsz pluszpontot, illetve sportverseny értsd diákolimpia.
másból nem lehet sajnos...
Ha ahhoz h 2 emeltet elfogadjanak, kellene még biológiából is emelteznem. De 3 emeltet nem merek bevállalni egy vizsgaidőszakban. Az orvosin sajnos nem jár pont az emelt töriért :S A törit a jog miatt fogom csinálni.
Köszönöm a válaszokat.
Tudom, hogy nehéz a kettőre együtt készülni, és tudom, hogy választanom kell. És tényleg nem fellengzésből mondom, de született zseni vagyok. :D Amit kettőnél többször átOLVASTAM megmaradt a fejemben. Most eddig a nyáron átnéztem az emelt kémia követelményrendszeréhez szükséges anyagokat. (7-800 oldal) - úgy hogy előtte olyan tanárom volt, h 3 év alatt csak a 9. osztályos tk-t fejeztük be. - és megkockáztatom, h már most tudnék egy emelt kémiát 85% fölött írni.
Bízom az Istentől kapott adományomban.
de nem lehetsz egyszerre jogász és orvos... Az óráidat úgysem tudnád egyszerre végezni, dönts. És csak az egyiket csináld.
Elhisszük, hogy zseni vagy, de attól még nem válhatsz kétfelé amikor egyetemre kell menned.
Itt óriási félreértések vannak!!!
Nem akarom egyszerre csinálni a kettőt, csak mind a 2 meg akarom jelölni felvételikor. Amelyikre felvesznek, azt csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!