Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha még nincs meg a GYES-ről...

Ha még nincs meg a GYES-ről szóló igazolásom, attól bejelölhetem a felvételi lapon a gyermekgondozás miatti többletpontot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Később tudom csak mellékelni,még nem kaptam meg a MÁK-tól az igazolást.Ettől még bejelölhetem,hogy kapok GYES-t és majd a MÁK állítja ki az igazolást?

Ha igen,akkor a csatolt dokumentum résznél nem kell ugye feltüntetnem(majd később tudom csak küldeni)?Illetve majd hogy tudom ezt pótolni?Minden más papírom meg van már(érettségi-,középiskolai bizonyítvány másolata)

Köszönöm

2010. febr. 11. 10:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet bejelölni. Ez olyan, hogy hiába tudod 100%ra, hogy mondjuk 4es lesz a matek évvégi jegyed, ez még nem biztos adat.

Július 8-ig lehet hiányt pótolni, ígyhát mikor küldüd az érettségi és évvégi eredményeidet, akkor küldd a Gyes igazolást is!

2010. febr. 11. 13:27
 2/9 anonim ***** válasza:
ja bocsi most nézem h minden egyéb megvan, akkor azokat értelemszerűen nem küldöd, júli 8ig küldd az igazolást.
2010. febr. 11. 13:28
 3/9 A kérdező kommentje:

Ú,nagyon köszi a segítséget,mert holnap reggel feladom a lapot.És akkor nem is kell szólnom,hogy még ez hiányzik?

Majd valamire fel kell írnom,hogy ezt a tbbletpont miatt küldöm,hogy egyértelmű legyen?

Elnézést az értetlenkedésért.

2010. febr. 11. 14:59
 4/9 A kérdező kommentje:
többletpont
2010. febr. 11. 18:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyenlőre nem kell felírnod sehová, egyáltalán. majd észreveszik júli 8ig, ha küldöd:D Én is küldök addig még külön nyelvvizsga-bizonyítványt. De nem kellett most jelölnöm h lesz majd vagy ilyesmi. Remélem még időben vagyok a válasszal:D
2010. febr. 12. 21:28
 6/9 A kérdező kommentje:

Igen,köszi,majd hétfőn adom fel:)

Ment a felpont mindenkinek!:)

2010. febr. 13. 14:06
 7/9 anonim ***** válasza:

szívesen

mindenkinek?! csak egyedül írtam:D

2010. febr. 13. 19:42
 8/9 A kérdező kommentje:

Jézusom,tényleg most veszem észre:S

Akkor köszi csak Neked:)

2010. febr. 14. 10:23
 9/9 anonim ***** válasza:
szívesen:)
2010. febr. 14. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!