Ha még nincs meg a GYES-ről szóló igazolásom, attól bejelölhetem a felvételi lapon a gyermekgondozás miatti többletpontot?
Sziasztok!
Később tudom csak mellékelni,még nem kaptam meg a MÁK-tól az igazolást.Ettől még bejelölhetem,hogy kapok GYES-t és majd a MÁK állítja ki az igazolást?
Ha igen,akkor a csatolt dokumentum résznél nem kell ugye feltüntetnem(majd később tudom csak küldeni)?Illetve majd hogy tudom ezt pótolni?Minden más papírom meg van már(érettségi-,középiskolai bizonyítvány másolata)
Köszönöm
Nem lehet bejelölni. Ez olyan, hogy hiába tudod 100%ra, hogy mondjuk 4es lesz a matek évvégi jegyed, ez még nem biztos adat.
Július 8-ig lehet hiányt pótolni, ígyhát mikor küldüd az érettségi és évvégi eredményeidet, akkor küldd a Gyes igazolást is!
Ú,nagyon köszi a segítséget,mert holnap reggel feladom a lapot.És akkor nem is kell szólnom,hogy még ez hiányzik?
Majd valamire fel kell írnom,hogy ezt a tbbletpont miatt küldöm,hogy egyértelmű legyen?
Elnézést az értetlenkedésért.
Igen,köszi,majd hétfőn adom fel:)
Ment a felpont mindenkinek!:)
szívesen
mindenkinek?! csak egyedül írtam:D
Jézusom,tényleg most veszem észre:S
Akkor köszi csak Neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!